Op het eerste gezicht - April

Tijdens de warme lentedagen van afgelopen week was ik heel erg in de verleiding om de foto van vandaag een paar dagen 'te vroeg' te maken, maar ik heb me aan mijn zelf opgelegde regel gehouden: een foto van de eerste dag van de lopende, of de laatste dag van de vorige maand, geen grotere marge.
Maar het feit dat het weer er voor het weekend veel minder goed uitzag, deed me dus aarzelen om zolang te wachten. Maar ik werd vanmorgen beloond met een stralend blauwe hemel, al was het flink koud, en had het aan de grond duidelijk gevroren.

Mijn wachten heeft tot resultaat dat de prachtige witte bloemtuil van de mirabel in de kippenren alweer is uitgebloeid, en dat ook de kerspruim in de haag nog nauwelijks bloesems heeft.

Helemaal links op de foto kan je 'in de cirkel' die de appelboomtakken vormen, wel bloesems van een boskers ontdekken.(Klik op de foto om het grotere formaat te zien.)
De andere fruitbomen, die gaan pas in de loop van de volgende weken bloeien. Er staat ook heel wat sleepruim mooi te wezen, maar die staat aan de andere kant van de haag...

Op het Eerste Gezicht - First Views Participants

1. Angelika
2. natuurlijk-rijk
3. Menck
4. chelone
5. Yari's Blog
6. huis met tuin
7. Zem
8. De biodiverse tuin
9. Ten huize Willaerts
10. Fotografie Ilse
11. LandsEinde
12. flowers and home

Powered by... Mister Linky's Magical Widgets.

AnneTanne

23 comments to Op het eerste gezicht - April

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

CommentLuv badge