Privacybeleid

Wie is AnneTanne

AnneTanne-websites (verder in dit document ‘AnneTanne’ genoemd) verwijzen naar de sites AnneTannes Tuin en AnneTanne wandelt, die gehost worden binnen het domein annetanne.be.
Dit document beschrijft hoe AnneTanne informatie gebruikt en beschermt die u ons geeft. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat uw privacy wordt beschermd. Als u ons persoonlijke informatie verstrekt via WordPress.org, kunt u er zeker van zijn dat deze alleen wordt gebruikt in overeenstemming met deze privacyverklaring.

Welke persoonlijke gegevens worden verzameld en waarom

Reacties

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren.

Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar service indien je dit gebruikt. Het privacybeleidspagina van deze dienst kun je hier vinden. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto dan publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en website in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor jouw gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig.

Embedded content from other websites

Articles on this site may include embedded content (e.g. videos, images, articles, etc.). Embedded content from other websites behaves in the exact same way as if the visitor has visited the other website.

These websites may collect data about you, use cookies, embed additional third-party tracking, and monitor your interaction with that embedded content, including tracking your interaction with the embedded content if you have an account and are logged in to that website.

Analytics

Op dit ogenblik gebruiken we geen plugins die jouw gebruik van de site analyseren, en er zijn dus ook geen analytische cookies.

Met wie we jouw data delen

Indien je reageert op berichten op deze site, is je (schuil)naam en je reactie na goedkeuring zichtbaar voor iedereen die ons blog bezoekt. Je e-mailadres daarentegen is enkel zichtbaar voor de beheerders van de site. Deze gegevens worden opgeslagen op de servers van Neostrada, een Nederlands hostingbedrijf.

Hoe lang we jouw data bewaren

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren.

Welke rechten je hebt over je data

Als je een reactie op deze site hebt achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die we van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van je hebben verwijderen. Dit bevat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligingsdoeleinden.

Waar we jouw data naartoe sturen

Reacties van bezoekers kunnen door een geautomatiseerde spamdetectieservice geleid worden.

Aanvullende informatie

Hoe we jouw data beveiligen

Er worden van jouw persoonsgegevens geen fysieke kopieën gemaakt. Je gegevens worden
alleen beheerd binnen de software die we gebruiken als CMS voor deze website (WordPress).
De persoonsgegevens die door AnneTanne worden beheerd, zijn alleen toegankelijk via bovenstaande software en zijn beveiligd met een wachtwoord. De apparaten die jouw gegevens openen zijn elk zelf ook vergrendeld met een wachtwoord. Het aantal apparaten die toegang hebben tot jouw gegevens wordt beperkt tot alleen de benodigde apparaten.

Je rechtennull

Inzage, rectificatie of wissen

Je hebt recht op inzage van de gegevens van je worden verzameld, je kan ten allen tijd vragen om ze te rectificeren of om ze te wissen.

Bezwaar maken tegen verwerking

Je mag bezwaar maken tegen het verwerken van je persoonsgegevens.

Recht op intrekken toestemming

Als je eerder toestemming hebt gegeven om je persoonsgegevens te gebruiken, kun je die toestemming alsnog intrekken zonder opgave van redenen.

Klagen bij Autoriteit Persoonsgegevens

Mocht het verwerken van de persoonsgegevens volgens jou niet op de juiste manier gaan, dan kun je altijd een klacht indienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit.

Meer weten?

Neem even contact met ons op als je vragen hebt over deze privacyverklaring of zaken rondom privacy en je gegevens op deze website!