AnneTanne wandelt

Dit blogje wordt al heel lang niet meer aangevuld, ik weet het…
Allerhande redenen, maar misschien wel de belangrijkste: ik wilde wel eens wat anders.

Over wat anders bloggen wel te verstaan.

En dat doe ik dan ook al een tijdje, heel erg in stilte, omdat ik niet wist of ik het ging volhouden.

Maar intussen heb ik op een jaar tijd toch al gemiddeld over één wandeling per maand een blogje geschreven, en ik blijf het voorlopig prettig vinden.  (Ik weet het: er zat een hele lange periode tussen de laatste en de voorlaatste wandeling, maar dat had meer met mijn gezondheid dan met ‘geen zin om te bloggen’ te maken.)

En dus wordt het tijd om ‘mijn andere blogje’ wat meer in het zonnetje te zetten.
AnneTanne Wandelt is – hoe raad je het – een wandelblog.  In tegenstellling tot veel wandelblogs is de afstand van de wandelingen over het algemeen wat korter.  Enkele zitten boven de 15 km, maar de meerderheid valt in de categorie 5-10 of 10-15 km.  Kilometervreten is namelijk niet mijn eerste doel, wel genieten van de natuur, af en toe eens een wat langere rustpauze nemen in het zonnetje of de tijd nemen om een panorama mooi op foto vast te leggen hoort er voor mij overduidelijk ook bij.

Mijn tuinblog blijft intussen op dit vertrouwde plekje aanwezig, en nu en dan komt er wellicht toch nog wel eens berichtje bij!

Een kleine bloemlezing...

De Berwijnvallei en de Chemin des Echaliers

Eén van onze wandelingen in het Land van Herve, misschien wel ons meest geliefde wandelgebied in België.

Derwent Edge en Ladybower Reservoir

En Anglofielen zijn we ook... In zomer 2018 waren we in het Peak District waar het - en dat schijnt uitzonderlijk - in die periode amper regende.

Valkenburg: Sint-Jansbos en kastelen in het Geuldal

Het buitenland kan soms verrassend dichtbij zijn...

De natte kant van de Rammelaars

De Rammelaars, een kwelgebied en reservaat van NatuurPunt, is maar een boogscheut van ons huis vandaan, dus dat ken ik als mijn broekzak.

Deze buttons respecteren je privacy (zie info):

5 thoughts on “AnneTanne wandelt

 1. Fijn weer van je te horen!
  Hopelijk was / is het wandelen niet alleen met een therapeutisch doel.
  Maar uit de mooie foto’s blijkt ook veel plezier.
  Van harte een algeheel herstel toegewenst!
  Zem.

  1. Het therapeutisch effect is mooi meegenomen, maar ik heb altijd al graag gewandeld…
   (Ik bedacht vanmorgen nog: mijn grootvader aan vaderszijde was een echte natuurmens, mijn grootvader aan moederszijde een fervente wandelaar. Ik zet dus de traditie uit beide lijnen en stukje voort…)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.