The Day After…

After de Ecotuindagen van VELT dus…

Een laatste blik op ons grasveldje-met-tafel-en-stoeltjes. We vinden het een leuk gezicht zo, maar de tafel is flink zwaar en dus niet zo handig als het gras eens moet gemaaid!

Potplanten terug op het terrasje… Nu in het gezelschap van een meer dan uit de kluiten gewassen Agapanthus, cadeautje van de biodiverse tuiniers die ons met een bezoekje vereerden!

Ook de pompoenen ‘Lady Godiva’, die May voor ons meebracht, en de Mojito-munt waar op de Fruitberg bijna een jaar lang goed voor gezorgd werd, en die nu met de hulp van Muggenbeet in de Kempen raakte hebben al een plekje gekregen.

Je snapt het, ei zo na eindigde de opentuindag weer eens met meer planten dan de bedoeling was, maar gelukkig gingen de pompoenen en de basilicumplantjes die ik nog over had vlot weg, kregen de door zoonlief gestekte Loganberries gretig aftrek, en eindigde de dag zelfs met nog maar 20% van de 50 te veel gezaaide tomatenplanten.

De bordjes met wat info die we hier en daar hadden neergezet zijn weer verzameld, maar de naamkaartjes hebben we hier en daar wijselijk laten staan.

En nu? Nu staat dit voor even héél prominent op de voorgrond!

Dankjewel aan al onze bezoekers voor de deugddoende woorden en bemoedigende commentaar!
(En of dit blogje betekent dat ik weer goesting heb om te gaan schrijven? De tijd zal het leren!)

Deze buttons respecteren je privacy (zie info):

12 thoughts on “The Day After…

 1. Wat fijn dat jij er ook zo van genoten hebt als wij, bezoekers! Ik kan me voorstellen dat het flink vermoeiend is, zo’n opentuindag in je tuin…
  Maar het was voor ons de uitstap meer dan waard!
  Ik volg je blog al van toen het de kruidenblog was, meer dan tien jaar geleden, en haal nog heel regelmatig informatie en inspiratie uit je schrijfsels en je kruideninfo. Ik werk veel met kruiden. Dus voor mij was het heel prettig om voor het eerst beeld (en klank:-) te hebben bij Annetanne en bij je tuin, die ik alleen kende van foto’s…
  Succes nog verder met je tuinprojecten en hopelijk weer “de goesting” om te bloggen.

 2. Het was een verademing jouw blog te lezen en ik zal het in de toekomst zeker vaker doen.
  Inspirerend en het lezen meer dan waard.
  Heel duidelijk allemaal beschreven, een verademing.
  Groeten

 3. Het was heerlijk om nog eens bij jullie rond te lopen, deze keer gelukkig in droge omstandigheden 😉 ik ben werkelijk onder de indruk van jullie ecologisch paradijs en die zwemvijver maakt het helemaal af. En alles was zo mooi verzorgd en netjes in orde, jullie hebben hard gewerkt, chapeau! En ja allemaal hopen we zo af en toe hier iets te kunnen komen lezen!

 4. commentaar van een onbekende fan: ik heb je posts gemist!
  slechts weinigen schrijven zo geinspireerd & met zoveel kennis van zaken en hartstocht over hun tuinproject. ga alsjeblieft door!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.