8 thoughts on “Woordeloze Woensdag – Wordless Wednesday

  1. @Denny: eerlijk gezegd, ik weet niet welke plant het is. Het is een schermbloemige die groeit in de ruigte op ‘het veld’, maar ik moet in de zomer eens trachten uit te vissen wat het precies is!

 1. mwah, ik ben er niet wild van moet ik bekennen.
  Geheel persoonlijke smaak natuurlijk, maar:
  – drukke achtergrond, vooral die gesegmenteerde stengel in het midden leidt de aandacht af. Volgende keer wegsnoeien/uitrukken die handel.
  – de lijn van de drie bloemen op de voorgrond loopt nagenoeg in het midden. misschien iets hoger? misschien diagonaal proberen?
  – enkel de linkse bloem is scherp, de twee andere, die toch tot het onderwerp lijken te behoren, zijn niet scherp. Proberen om ze alle drie in hetzelfde scherpstelvlak te krijgen door je positie te veranderen.
  – hard licht, vroeger opstaan
  – ja, ik word soms moe van mijn eigen. Niet op letten.

  Zal je nu nog tegen mij willen spreken op de opendeur van Ecoflora? 🙂
  .-= laatste blogbericht: bloei! =-.

  1. Ik kan je alleen maar groot gelijk geven zunne…
   ’t Was dan ook grote luiigheid van mijnentwege: Had geen inspiratie voor een ‘echt’ stukje, dus ging op zoek naar een foto die minstens de sfeer van de dag wat weergaf, en kwam uit bij dit ouwetje.

   Als ik nu meer ruimte had gehad links van die ene scherpe bloem, dan had ik het minstens met jou oneens kunnen zijn over het feit dat de drie schermen allemaal scherp hadden moeten zijn. Als die meest linkse een beetje meer naar het midden had gestaan, guldensnede gewijs, ja dan was er misschien nog iets acceptabeler van te maken geweest.

   Je vergat trouwens nog een min-puntje:
   Drukke achtergrond ja, maar dat ene dingetje dat vooral de stengel van bloem 2 kruist, maakt ook de voorgrond nog eens extra druk.

   Met dat hard licht wil ik ook nog akkoord gaan. Met dat vroeger opstaan daarentegen heb ik grote problemen.

   Ik vrees alleen, dat dit niet voldoende is om mij op den Opendeur te doen zwijgen… Nog harder uw best doen dus.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.