5 thoughts on “Zon-dag | Sun-day

 1. weer mooi gezien, doet me een beetje denken aan het melkmannetje van TikTak (memoriez), de schaduw met ‘de groten dorst’. De rechteram heeft zelfs een opponerende duim dus hij zou kunnen drinken 😉
  Nu zit ik wel weer een hele dag met dag gekke stemmetje in mijn hoofd ‘ohooohh…’ (bwa, een stemmetje meer of minder)

 2. Sfeervolle foto met heel mooi licht en (niet evident in het voorbije winderige weekend) helemaal scherp. Persoonlijk (maar dat is een kwestie van smaak) zou ik het achterliggend blad dat een schaduw op het hoofdonderwerp werpt er af getrokken hebben. En om een wat rustiger achtergrond te krijgen zou ik rechts de groene takjes een beetje weggesnoeid hebben. (ja ik word soms moe van mijn eigen 🙂 )

 3. @the666bbq: Mijn geheugen wordt langzaam, heel langzaam wakker…

  @bart: Overschot van gelijk heb je… (Plezant trouwens, om dit soort commentaar te krijgen.)
  Ja, veel te drukke achtergrond hé? Maar ’t was één van de weinige foto’s uit de winderige (inderdaad) Japanse tuin in Hasselt die niet meteen de prullenbak ingingen ;-).
  Oh ja… mij was het precies om die schaduw van het blad op het blad te doen!

 4. Pingback: zon-dag
 5. laat me je geheugen even helpen Anne http://www.youtube.com/watch?v=3HHRWsunj88 … zappen naar 3 minuten (vlak na het konijntje) als de eerste beelden te confronterend zouden zijn 😉

  ik dacht dat ‘not done’ was, op den vreemde, à volonté ‘bladeren plukken’ en ’takjes snoeien’ om de compositie te helpen – hoogstens buigen en zo goed mogelijk terugzetten … maar allez het blad moet toch eens gaan vallen he 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.