Dankzij Roger van VAB…

… lezen jullie hier in elk geval een kort stukje.
Gisteravond gaf ik een lezing in Eindhoven, en toen ik na afloop mijn auto wilde starten om huiswaarts te tuffen… niks hoor, nihil, nadal, nul, geen sjoege…

Gelukkig heb ik ook het jaar rond ‘dekking’ in het buitenland met mijn bijstandverzekering, en zo kwam er na een uurtje in de kou ijsberen (ja, dan is het dus echt ijsberen) dan toch een reddende engel opdagen die mijn motor draaiende en mij op weg naar huis wist te krijgen.

Helaas, toen ik bij aankomst thuis (na ruim een uur rijden) de auto stilzette om de garage open te doen, viel hij meteen hélemaal stil… opnieuw geen beweging in te krijgen. Dat wordt dus morgen een snipperdag om te besteden aan ‘shoppen’: een mooi nieuw accu’tje. (Als ik er een ferme strik omheen leg, volstaat dat dan als sinterklaas en kerstcadeau voor een 7-jarige auto?)

Heel laat thuis dus gisteravond/heel vroeg deze morgen… Geen mooi gedocumenteerd stukje dus vandaag :-p

Deze buttons respecteren je privacy (zie info):
sig

One thought on “Dankzij Roger van VAB…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.