Een winterse zonsopgang

Winterse zonsopgang

Winterse zonsopgang
Omdat de problemen met de auto nog niet voorbij bleken, stond ik gisterochtend opnieuw te wachten op ‘Roger van VAB’. Iets comfortabeler dan de avond voordien, want niet buiten en in de donkere vrieskou, maar binnen in de warmte, en genietend van het veranderende licht buiten.
En ja, dan ga je ook snel even met de camera de straat op….

(En nadien naar de garage voor een nieuwe accu, want 2 keer op minder dan 12 uur niet kunnen starten is net iets te veel van het goede…)

En voor een indruk hoe het daar een paar weken geleden uitzag, klik hier en hier!

Deze buttons respecteren je privacy (zie info):
sig

6 thoughts on “Een winterse zonsopgang

 1. Dit winterlandschap heeft toch wel wat, hier in het hoge noorden moeten wij het doen met een kaal grijs landschap. De sneeuw, hoe vervelend het ook kan zijn voor de weggebruiker, geeft iets lieflijks aan het landschap.

 2. Dat zijn werkelijk prachtige foto’s… en met die mistbanken erbij heeft het echt iets feeërieks!
  Hoe een vervelende situatie toch een positief kantje kan hebben…

 3. @Dini, vandaag ben ik ook een eind in noordelijke richting gereden. Het viel mij op dat vanaf ongeveer op hoogte van Eindhoven de sneeuw fel minderde, tot een eind voor Arnhem.
  In de Veluwe lag dan weer (bijna) dezelfde hoeveelheid als hier in de Kempen.
  Maar ik hoorde inderdaad dat op de weerberichten op de Nederlandse radio de temperaturen voor het noord-westen een stuk hoger lagen dan in het zuid-oosten.

  @Tijdtussendoor: ik hou er ongelooflijk van, van die wisseling van seizoenen. Ik denk dat ik dat enorm zou missen als ik langere tijd in de tropen of de subtropen zou wonen.

  @Annemie: dankjewel…
  Het is een prachtig hoekje van de buurt… vooral de ochtenden zijn door de nevel die boven de weide ontstaat vaak heel erg mooi. (Maar ik ben helaas een vreselijk avondmens, en vindt in andere seizoenen zelden de moed om voor de zon op te staan…)

 4. En wat een geluk dat we bij een lege batterij beroep kunnen doen op VAB en Touring en dat het steeds zo’n vriendelijke en weggekomen mensen zijn!
  Oké, een kort wintertje mag van mij ook maar langere lentes en zomers zou ik toch verkiezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.