Op het Eerste Gezicht – Februari

En daarmee is het februari, en zelfs winter geworden…
De foto dateert weliswaar van maandag. Als ik vandaag een foto moest maken, kon dit bericht pas in de loop van de namiddag verschijnen, en ik wil er zelf toch wel op tijd bij zijn…
Wellicht dat er straks dus nog een zonniger exemplaar verschijnt, met nog een tikkeltje meer wittigheid!

Op het Eerste Gezicht - Februari

Ik ben benieuwd wie deze maand allemaal aansluit… Vorige maand sloten nog 13 andere blogs zich aan, dus wie weet komen we dit keer aan 15?

Kom je hier voor het eerst? Ik ga dus proberen om een jaar lang, op de eerste dag van de maand, of zo kort mogelijk daarna, een foto te posten van mijn tuin.
Ik doe mijn best om die foto telkens vanop hetzelfde standpunt te nemen, met dezelfde focale lengte.
In navolging van Town Mouse riep ik andere bloggers op om een jaar lang (of in elk geval af en toe) hetzelfde te doen.

Op het Eerste Gezicht – First Views Deelnemers

1. Angelika
2. Zem
3. Hilda
4. Landseinde
5. Menck
6. Fotografie Ilse
7. Chelone
8. Natuurlijk-rijk
9. Flater
10. FotografieIlse
11. Ten Huize Willaerts
12. TheHappyFive
13. De biodiverse tuin
14. marian
15. Hoow (Huismettuin)
16. Yari’s Blog

Let op: Wanneer je een no-script plugin in je browser hebt aanstaan of wanneer je dit bericht leest via RSS-feed of mail, zie je hierboven geen venstertje waar je je naam en de URL van je blogpost kan invoeren als je wil meedoen.
De mail- en feedlezers zullen daarvoor een bezoekje moeten brengen aan deze blogpost, en de no-scripters moeten ofwel in hun plugin een uitzondering configureren, ofwel kunnen ze gewoon in de reacties verwijzen naar hun blogbericht. Ik voer zelf dan de links wel in de widget in. (Voordeel van een linkje daar, is dat het ‘do-follow’ is, ipv de no-followlinks uit de commentaren: Een link via de widget levert je ‘extra punten’ in zoekmachines op, een link in de commentaren niet…)

Deze buttons respecteren je privacy (zie info):

29 thoughts on “Op het Eerste Gezicht – Februari

 1. Hihi, ik maakte maandag ook al mijn foto met een laagje poedersuiker 😉
  Mss zwier ik hem er straks nog op, maar nog tot vanavond laat aan het werk.
  Ik was vooral benieuwd naar de naam; moest het nu op het tweede (ge) zicht worden? Maar je blijft blijkbaar bij de eerste titel.

 2. Gisteren nog aan gedacht, hoor. Ik hoop dat het zondag nog steeds dit weer is (misschien met een laagje verse sneeuw) want fotodag is hier rond de 5de.

  1. Ja hoor, dat linkenrijtje is er… maar omdat alleen Angelika zich nog maar had toegevoegd viel dat wellicht niet op! (Dat linkenrijtje wordt immers pas een rijtje, naarmate meer mensen hun blog hier hebben vermeld. De jouwe heb ik intussen zelf toegevoegd!)

 3. Leuk! Misschien doe ik ook wel mee vanaf 1 maart met ons koertje, maar vanaf ergens in de zomer wordt het een echte tuin als we verhuisd zijn!

 4. I followed from Town Mouse and others. Not to worry about translating, Google does it for us, easily. I linked a different blog than the one I linked at Town Mouse.

  We had a mild winter so far. Spring is still far away. We will not have snow but we may have some bitter weather before the end of March.

 5. Ik las vandaag over dit initiatief en het leek me ontzettend leuk om mee te doen.
  In januari was ik niet in de gelegenheid om mee te doen maar vanmiddag was het wel ijskoud maar prachtig zonnig weer.
  En nu op naar 1 maart!

 6. Ah, that view has so much promise of change! I’m looking forward to seeing what will happen! And yes, do add other First Views (or Eerste Gezichte) to Mr. Linky.

  thanks for visiting

 7. Op Flickr zie ik al een hele tijd 365 dagen projecten passeren. En al even lang zochten we naar een manier om mee te doen.
  Meestal gaat het daar om een blik op die dag van je leven.
  Een blik op de tuin en een 12 maanden project i.p.v. 365 dagen project maakt het meteen wat haalbaarder 🙂
  Dus, met de tuinplannen die er hier zijn stappen we graag mee.
  Straks de eerste foto online plaatsen 🙂

 8. Eh voila, na een gezond namiddagje brandhout verplaatsen, nu ’s avonds pas de tijd gevonden mijn februari foto te posten. Ik zag dat er een nieuw “linkenrijtje” is deze maand, dus heb ik me er maar opnieuw bij geplaatst. Nu nog eens bij de anderen gaan kijken 😉

 9. Na al een tijd met veel plezier mee gelezen te hebben, durf ik nu ook mijn tuin te delen 🙂 Nu maar proberen elke maand dezelfde foto’s te maken. Dat ging de tweede maand meteen al mis door een ander objectief bij me te hebben….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.