En nog een keer: Op het Eerste Gezicht…

Zoals ik vanmorgen beloofde: hier nog een foto die écht op 1 februari werd gemaakt…
Een klein beetje meer sneeuw, en dit keer een blauwe hemel (wat het lastiger maakte om een beetje een behoorlijke foto te maken…)

Voor wie zoekt naar het widget om een link naar de eigen blogpost met een foto van de tuin te plaatsen: die is te vinden in mijn eerdere blogberichtje van vandaag… (Let op: als je een no-script plugin voor je browser hebt, zie je dat invulformuliertje wellicht niet…)

Deze buttons respecteren je privacy (zie info):
sig

15 thoughts on “En nog een keer: Op het Eerste Gezicht…

 1. Bij ons geen sneeuw, dus dat poedersuikerlaagje zal je op mijn foto niet zien 🙁
  Maar … misschien verandert er nog iets tegen het weekend, want nu ik terug aan ’t werk ben zie ik de tuin tijdens de week slechts in ’t donker.

  1. @Biodiverse: Oeps… Mijn spam-plugin vond dat er ‘Malicious content’ in deze reactie zat, maar Akismet was het daar niet mee eens. Ik heb je dus maar vlug uit de spamfilter gehaald, want zo kwaadaardig klinkt dit allemaal niet 😉

   En intussen weet ik dus dat in West-Vlaanderen geen sneeuw ligt, dat Oost-Vlaanderen niet met sneeuw getracteerd is, en dat dus ook in Vlaams-Brabant geen tapijtje ligt! Gek he, zoals je er al snel van uit gaat, dat het er elders in het land wel zal uitzien zoals hier in de Kempen.

   1. Malicious content? Akismet? … phoei! Dat klinkt haast als een aflevering van Anubis waar de kinderen zo graag naar kijken. Maar ik zal geen droevig kijkende smilies meer toevoegen – dan is mijn post hopelijk minder malicious 😉

    En de kempen … dat is toch buitenland? 😀

    Oei … nu is dit toch malicious.

 2. Een mildere en kleurrijkere versie dan gisteren door het zonnetje.
  AnneTanne, ik heb inmiddels ontdekt dat Firefox met ingeschakeld “no script” de widget niet weergeeft. Bij “alles op deze pagina toestaan” wel.
  Bedankt dat je mij hebt toegevoegd!

  1. Fijn dat je dat laat weten…
   Ik zag intussen dat ook in de mailversie en de RSS-feed het widget (de widget?) ontbreekt, dus dat moet ik voortaan wel even in de tekst zelf melden…

  1. Oeitsj… Mijn spam-plugin is overijverig aan het worden. Na de reactie van de biodiverse was nu ook die jouwe in de spambak gekieperd. Netjes opgevist dus…

   Enne: manlief en ik zijn het hierover grondig oneens, maar ik ben toch zo blij dat het eindelijk winters en koud is.

 3. Bij ons in het Antwerpse een heel dun laagje sneeuw; dat ik vandaag heb kunnen vastleggen onder een zonnige hemel voor de “op het eerste gezicht”; die één van de volgende dagen gepost zal worden! (moet ik voor deze maand nog ergens mijn link zetten of verder nog iets doen?)En de pannekoeken voor lichtmis die moet ik ook nog een plaatsje geven op mijn blog. Dat stukje dat je daar over schreef klopt wel echt!

 4. Twee identieke foto’s, met en zonder zon. Misschien wat moeilijker te fotograferen mét zon maar een mens wordt er toch wat opgewekter van.
  Je manlief kan dan wel gelijk hebben dat het af en toe eens moet winteren en laten we eerlijk zijn, wij en de natuur moeten wat aanharden, het zal ons deugd doen! (met die optie dat het later weer wat beter wordt natuurlijk)

 5. Ik ga zo een beetje tegendraads doen en half mee doen.
  Ik ga namelijk de seizoenen volgen ipv de maanden.
  Enkel even melden, ik hoor niet echt thuis in het lijstje denk ik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.