Een reactie die er geen is…

De commentaar-teller blijft voorlopig net even onder de 5000 steken, en om elke schijn van beïnvloeding/partijdigheid/Antwerps Diamantmilieu te vermijden, ga ik mijn reacties op de reacties niet als reactie maar als blogberichtje neerpennen…

@Hoow: droogweg en twee zinnen die er eigenlijk maar één en toch wel twee zijn, worden bij deze als commentaren geaccepteerd.

@Suze: Ja, jij hebt het niet echt getroffen met je wavatar… Wie een ‘gravatar‘ heeft, kan ‘wereldwijd’ – dat wil zeggen op alle sites die gravatars accepteren – automatisch eenzelfde zelfgekozen plaatje laten tonen door het mailadres in te vullen dat aan zijn/haar gravatar is gekoppeld. Maar omdat veel bloggers het saai vinden om bij alle mensen die géén gravatar hebben een identiek plaatje te tonen, wordt daar vaak een ander ‘iets’ gebruikt. Zo zijn er wavatars, en monsterID’s, en identicons… Daarmee worden aan alle reacties van hetzelfde mailadres een ander plaatje toegekend, waardoor je ook binnen een lange reeks reacties snel die van een bepaald iemand kan terugvinden. Recent heb ik hier de ‘identicons’ (die gewoon uit kleurige vlakjes bestaan) vervangen door die wavatars, maar misschien ga ik wel terug naar identicons…

@Bart:

Eranthis hyemalis | Winterakoniet
Eranthis hyemalis | Winterakoniet

Daar vroeg je toch om? Of heb ik dat verkeerd begrepen? Ja, er staan er in mijn tuin, maar bloeien doen ze maar sporadisch…

en @Biodiverse: Ik heb mij laten vertellen dat winterakonietjes het best aanslaan als je ze zoals sneeuwklokjes ‘in het groen’ plant, in het voorjaar dus, als ze nog blaadjes hebben, in plaats van enkel als knolletjes in het najaar. Maar waar vind je ‘winterakonietjes in het groen’? Ik hoop dus dat ik ergens in een tuincentrum, of wie weet in deNaldi, een potje-met-winterakonietjes-in-bloei te vinden, zoals je ook wel eens primula’s in pot vind.

En wat die bijna 1000 pageviews per dag betreft: een groot deel daarvan kijkt niet zozeer naar mijn blogberichtjes, maar vooral naar mijn jaren-oude kruidenartikelen, terug te vinden onder het kopje ‘kruiden’ in de menubalk bovenaan de pagina.

Enne, helaas, zelfs met drie reacties na mekaar is de 5000ste er niet bij…

@Janny: helemaal goed gedaan hoor… maar niet als 5000ste…

@natuurlijk-rijk: graag gedaan!

@onderdeappelboom: zoals ik aan biodiverse al zijn: allemaal de schuld van wat ik heb geschreven toen mijn blog nog geen blog was…

@Hilda: neen, het spijt me… dat zijn in deze volgorde:

 • startgoogle.startpagina.nl
 • madamezsazsa.blogspot.com
 • eigenwijzetuin.be
 • kruiden.startpagina.nl
 • nl.wikipedia.org
Deze buttons respecteren je privacy (zie info):

4 thoughts on “Een reactie die er geen is…

  1. Ze geeft inderdaad niet vaak een rechtstreeke verwijzing, maar volgens mij heeft ze wel een gigantisch publiek…
   En toen ze in de zomer een paar keer mijn tuin was komen bezoeken, heeft ze daar kort iets over gezegd, en dat maakte blijkbaar heel veel mensen nieuwsgierig, en toen heb ik in de loop van een week dagelijks honderden bezoekjes vanop haar blog gehad…

 1. Ik geef uw lijstje door aan mijn financiële dienst. Ze zullen eerstdaags de factuur opmaken voor alle doorverwezen lezers. (2 zinnen? Check! 🙂 )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.