Bijna 5000

Bijna 5000 reacties kreeg ik tot nu toe op mijn blog…
Klein bier allicht, vergeleken met grote commentaar-gaarders als Eigenwijze Bart en Madame ZsaZsa (beider sites blijken overigens in de top 5 van verwijzers naar mijn site, waarvoor mijn dank), maar ik ben er niet malcontent mee.

En het ‘jaaroverzicht‘ dat ik over 2011 kreeg, stemt me niet ontevreden, zeker niet als ik bedenkt dat het op vlak van bloggen een veel te kalm jaar is geweest.

‘This blog was viewed about 350,000 times in 2011.’ Dat is niet helemaal een gemiddelde van 1000 per dag, maar het zit er toch niet ver vandaan.
En een topdag (16 mei) met 2099 bekeken pagina’s, daar ben ik stillekes toch ook wel blij mee.

Maar die 5000 reacties moeten dus in de loop van de komende dagen gehaald worden…
Hoeveel commentaren daarvoor nog nodig zijn? Dat verklap ik lekker niet.

Maar ik weet dat ik in mijn zadenbakje nog een heleboel zaden heb zitten die dit jaar zeker niet in mijn tuin zullen gezaaid worden.
Laat ik dus dit voorstel doen: degene die de 5000ste reactie achterlaat, krijgt van mij een pakketje zaden in zijn/haar brievenbus… op voorwaarde dat die reactie minstens uit twee zinnen bestaat ;-)!

Deze buttons respecteren je privacy (zie info):

13 thoughts on “Bijna 5000

 1. Maar eigenlijk omdat we hier graag komen lezen en als we iets zinnigs (of iets droogs) te zeggen hebben ook wel graag een woordje achterlaten. (dit is nu maar 1 zin)

 2. Beste Ann,
  Wat heb ik genoten van al die pakjes zaden die over de post kwamen. De een nog leuker dan de ander, dank voor het initiatief en de organisatie!
  (Uhm , waarom krijg ik zo’n raar plaatje met een afgeplakte mond naast mijn naam….)

 3. De winterakoniet (Eranthis hyemalis) is een plant uit de ranonkelfamilie (Ranunculaceae). Het is een stinsenplant die al vroeg in het voorjaar bloeit (januari tot maart).
  Voila. Twee zinnen. ]:->

 4. Die hoow toch! Weeral droogweg plat erop!
  Geldt dit als twee zinnen? Of moeten het er twee zijn die op een punt eindigen om officieel een zin te zijn? Wat al de vorige zinnen ongeldig maakt. Maar de voorlaatste gelukkig niet. gelukt! 🙂

 5. 1000 pageviews per dag!!? Nu heb ik zo een tic met cijfers en kon ik niet laten te checken …Val ik hier even achterover! Ik moet daarvoor anderhalve maand bijeensprokkelen! (En nu postte ik dit echt niet om nog een extra kans te hebben op een zaadpakketje hoor) 😀

 6. Hoe het allemaal werkt weet ik nog steeds niet.
  Maar ik doe mijn best en hoop dat het nu eindelijk wel een keertje overkomt.
  Zo’n blogger ben ik niet maar lees wel graag die van een ander.

 7. Ik probeer immuun te zijn voor al jullie giga-statistiek-cijfers. Wèl moeilijk… Even dacht ik: ho, ik haal zelfs meer leescijfers dan Annetanne per jaar! Maar toen zag ik dat ik mij op een nulletje miskeken had 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.