En dat raadseltje van gisteren? | What about yesterday’s riddle?

Heel eenvoudig… en Hoow zat met die allerlaatste suggestie dicht in de buurt:
Zoonlief houdt nog steeds van rozen, blijft een zeer trouwe klant van ‘de Bierkreek‘. Maar één van zijn liaanrozen is niet zo opgezet met de Kempische winters, en is de voorbije jaren telkens tot bijna aan de grond ingevroren. En dat hoopt zoonlief met zijn constructie – een dubbele cilinder van kippengaas, waarvan de wand met stro gevuld is – dus volgende winter vóór te zijn.

Rosa gallica var. officinalis | Apothekersroos - Apothecary's Rose / Red Rose of Lancaster
Rosa gallica var. officinalis | Apothekersroos - Apothecary's Rose / Red Rose of Lancaster

Quite simple… and Hoow was almost right with that last suggestion:
Our son loves growing rozes, en is a loyal customer of ‘de Bierkreek‘. But one of his ramblers doesn’t seem to like the winters here in the Campine, and has had quite some frost-damage in the two last winters. And that’s what Dear Son hopes to prevent with his present construction…

Deze buttons respecteren je privacy (zie info):

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.