7 thoughts on “Mijnheer en Madam

  1. schoon koppel! En als ik die matronne zo zie ben ik in het geheel niet verwonderd dat ze haar willeke door drijft en niet van haar stok wil komen zolang er sneeuw op haar erf ligt.

  2. Och, hoe jammer dat ze het niet nog een dagje langer heeft kunnen uithouden. Enkel al voor de kippen kijk ik uit naar de dooi. Dat ze eindelijk weer volop kunnen scharrelen. (en hun ei kwijt kunnen)

    1. Ja, toen ik vanmorgen merkte dat het zachter was, hoopte ik even dat Madam nu toch de moed en de kracht zou vinden om uit haar boom te komen en een hapje zou komen eten en drinken… maar dat mocht niet meer zijn.
      Mijnheer kwam ook al enkele dagen nog maar sporadisch naar beneden, maar die heeft vandaag nauwelijks in de boom gezeten, is zelfs nauwelijks buiten geweest: hij had voor het eerst terug aandacht voor zijn twee andere dames en is de hele dag bij hen binnen in het hok geweest. Lief dat ie zijn Madam zo trouw heeft bijgestaan, maar dat hij zich al zo snel weer laat troosten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.