Bosanemoontjes!

Anemone nemorosaToen Bart een paar dagen geleden in een commentaar op mijn stukje over de beuken in onze tuin, schreef dat bosanemoontjes het eigenlijk alleen maar goed doen op oude bosgrond, realiseerde ik me met spijt dat hij gelijk had, en dat bosanemoontjes dus wellicht niet bestemd zijn voor onze tuin.
En toen vervolgens Yo vertelde over de bosanemoontjes in haar tuin, zag ik zo ongeveer groen van jaloezie.

Je kan je je dus wel voorstellen hoe ik me voelde toen ik vanmorgen plots niet op één, maar op twee plaatsen de jonge blaadjes van een bosanemoontje ontdekte… Ik ben benieuwd of die dit jaar nog gaan bloeien, maar ik ben al heel erg blij dat ze er überhaupt zijn!

Deze buttons respecteren je privacy (zie info):

3 thoughts on “Bosanemoontjes!

  1. zo gaat het elk jaar met die anemoontjes, net als je denkt ‘waar blijven ze’ staan ze er plots allemaal tegelijk ‘verrassing!’

  2. Dat gevoel ken ik, dat zo blij kunnen zijn om iets wat je zo graag wil en dat er dan plots is. En dat moet niet veel zijn. Een bosanemoontje will do.
    Geniet ervan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.