Disclaimer

De inhoud van deze site bevat informatie over een aantal kruiden, etherische oliën, en hun medicinaal gebruik. Deze info is bedoeld als een bron van informatie en niet als een medisch handboek.

Bedenk dat kruiden en etherische oliën waardevol kunnen zijn bij kortdurend gebruik maar schadelijk zijn als je ze langdurig gebruikt.
Kruiden kunnen naast hun gewenste werking, ook ernstige ongewenste effecten met zich meebrengen. Sommige van de meest dodelijke gifstoffen zijn van plantaardige oorsprong. ‘Van natuurlijke oorsprong’ staat niet perse gelijk aan gezond. (Tabak bijvoorbeeld, is immers ook een ‘natuurlijke stof’.)
Ik raad je met klem af om zonder verdere opleiding helemaal in je eentje aan de slag te gaan, zeker wanneer om ernstige of langdurige ziekten te behandelen, en om je ook professioneel te laten adviseren als je jong, bejaard, of zwanger bent, of een zwakke constitutie hebt.
Ga bij voorkeur ook steeds eerst naar een (regulier of alternatief) arts om een duidelijke diagnose te laten stellen vooraleer je op eigen houtje met medicinale kruiden gaat werken.

De auteur van deze site kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor ongewenste reacties op recepten, aanbevelingen en instructies in deze site, en het gebruik van elk genoemd ingrediënt gebeurt op eigen risico.
Als je ingaat op een suggestie uit deze site, blijf je zelf de volle verantwoordelijkheid dragen voor je gezondheid, en de auteur kan niet aansprakelijk worden gesteld.

Deze buttons respecteren je privacy (zie info):

2 thoughts on “Disclaimer

  1. Allemaal goed en wel, maar op het kopje ‘annetanne…’ vind ik hier toch vooralsnog geen antwoord 😉 . Annetanne. De vrouw achter de website. Wie is zij en waarom doet zij het?

  2. Bart,
    Dat is inderdaad een tekortkominkje van het drop-downmenu: je ziet onvoldoende dat ook de primaire knop ‘klikbaar’ is.
    Overigens blijf ik hier omwille van professionele redenen liefst behoorlijk anoniem, en geef ik ook in het ‘AnneTanne-stukje‘ niet echt veel persoonlijks prijs… maar op het ‘waarom doet ze het’ tracht ik toch enigszins een antwoord te geven.

    Correctie: ik merk dat ik ook dat stukje wat moet aanvullen, omdat ik intussen mijn Kruidenmand helemaal aan het leeghalen ben….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.