Copyright?

De inhoud van deze website was aanvankelijk gepubliceerd onder een Creative Commons licentie.

Gather rosebuds while ye may. J.W. Waterhouse - Public DomainVoor de overige inhoud geldt concreet het volgende:

Voor sommige mensen bleek dit echter een vrijbrief om klakkeloos inhoud over te nemen (splogging), met voorbijgaan aan de bovengenoemde licentie.

Ik vind het geen probleem als oprecht geïnteresseerde mensen hier en daar een artikel van mijn blog overnemen, maar word lichtjes nijdig als iemand de inhoud enkel opneemt om op die manier zijn eigen pagerank te verhogen.

Daarom heb ik besloten om minstens tijdelijk alle rechten weer voor mijzelf voor te behouden.
Het overnemen van delen van dit blog is dus met ingang van 4 oktober 2011 enkel nog toegestaan mits voorafgaande toestemming van AnneTanne (kruidenklets apenstaart annetanne punt be).

Deze buttons respecteren je privacy (zie info):

5 thoughts on “Copyright?

  1. Hoi Anne Tanne, ik geniet ontzettend van je website. Wat een kennis en kunde! Ik zou heel graag je toestemming hebben om wat dingen over te nemen, met name de volksnamen van de kruiden. Aangezien ik bezig ben met het samenstellen van een cursus over (genees)kruiden, zou ik het ontzettend leuk vinden om dat door te geven aan mijn cursisten. Ik had al het een en ander aan volksnamen verzameld maar bij jou kom ik nog meer hele leuke namen tegen. Hopelijk reageer je positief op mijn verzoek.
    Met vele groetjes, Miep

  2. Hallo Anne,
    Op de website mijntuin zag ik dat je een mooie foto hebt geplaatst van Sint Janskruid (geplaatst op 6 oktober 2010). Ik zou deze foto graag willen gebruiken voor een website (geen commercieel gebruik) en vroeg me af of je me daar toestemming voor wilt verlenen. Het gaat om een website over natuurgeneeskunde. Bij voorbaat dank voor je reactie. Vriendelijke groet, Juulke

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.