Werk in uitvoering

Lamiastrum galeobdolon - Gevlekte gele dovenetel, bloemen Lamiastrum galeobdolon - Gevlekte gele dovenetel, blad en bloeiwijze Lamiastrum galeobdolon - Gevlekte gele dovenetel, groeiwijze
De aandachtige bezoeker van dit blogje heeft de voorbije weken gemerkt dat ik voor een ander behangetje heb gekozen.
Daarnaast ben ik bezig aan een paar kleine veranderingetjes, waarbij de vroegere ‘highslide’ plugin (die je op dit ogenblik bijvoorbeeld nog in werking kan zien op de pagina over de vertegenwoordigers van de lookfamilie in mijn tuin) vervangen wordt door Shutter-reloaded plugin (afgekeken van de blog van Bart).
Inhoudelijk verandert dat natuurlijk helemaal niks aan de pagina’s, maar toen ik de pagina’s aan het aanpassen was, merkte ik dat ik intussen van een aantal plantenfamilies al wat meer foto’s ter beschikking had.

Hieronder een overzichtje van gewijzigde/aangevulde pagina’s:

Vooral de pagina van de lipbloemigen is grondig uitgebreid.

Deze buttons respecteren je privacy (zie info):

4 thoughts on “Werk in uitvoering

 1. Waar het door komt, daar komt het door, maar heden kan ik je onderdelenbalk (rubriekenbalk? Hoe noemt men zoiets?) als één geheel waarnemen. Heel erg tof. Vroeger stond alles onder elkaar geschikt en was het eerst een heel eind scrollen vooraleer ik je eerste logje tegenkwam. Een gigantische verbetering voor mij dus, al weet ik niet of dat te maken heeft met de nieuwe layout.
  De nieuwe vormgeving bevalt me verder uitstekend: retestrak en erg overzichtelijk, rustgevend kleurgebruik en duidelijke leesbaarheid ook.
  Wat je vertelt over de soorten plugins is dan weer te technisch voor de pc-leek die ik ben. Maar kom, tenslotte is het bij een blog hoofdzakelijk om de inhoud te doen, niet? En die is onveranderd zeer genietbaar.

  1. Blij om dat te horen…
   Dat was inderdaad een probleempje dat zich bij sommige mensen voordeed die een Windows PC met Internet Explorer 6.x gebruikten. Waar het aan lag, was niet te achterhalen: de meeste PC’s, zelfs met IE 6 toonden de menubalk correct, tenminste als javascript aanstond, maar hier en daar ging het om onverklaarbare redenen fout.
   In mijn vorige lay-out gebruikte ik voor die menubalk de Suckerfish Ddropdown Menu plugin, maar die is verouderd en vervangen door de Multi-level Navigation plugin, die er aan de buitenkant eigenlijk hetzelfde uitziet… Het feit dit stukje van mijn blog-navigatie geupgrade is, heeft dus misschien inderdaad wat te maken met de ‘verbeterde zichtbaarheid’ op jouw machine.

   Fijn dat de lay-out je bevalt… ik wilde inderdaad iets ‘strakkers’ dan de vorige, met meer wit, meer ‘ruimte’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.