Weekendlinks

Een beetje leesvoer voor dit weekend…

Verschillende van de mensen die wel eens reageren op mijn berichten hebben zelf een blog.

Ik koos voor deze bloemlezing uit de blogs van mensen die de afgelopen week op mijn stukjes reageerden mijn persoonlijke favorieten uit hun recente posts:

Kruidje vertelde hoe de stokroos haar zaad prijsgeeft.
Evie heeft geen blog, maar op haar forum vind je, onder het forum overzicht, een artikeltje over gifvrije cosmetica.
Annemie deed me weemoedig glimlachen om een Winterroos.
Op Patchouli’s braindumps was het een tijdlang erg rustig, maar Johan lijkt zijn blog-élan te hebben teruggevonden. Door de diversiteit van zijn artikelen is het kiezen van één favoriet moeilijk, maar ‘de éne heeft alles, de andere (bijna) niets‘ sluit bijna naadloos aan bij een gesprek dat ik gisteren op mijn werk nog met een collega had.
Ook Dini is geen veelschrijver. Zelf postte ze niet op haar blog deze week, maar gastschrijver Peter schreef met ‘Pionier‘ een stukje dat ieder kattenmens wel moet aanspreken. (Onze Maya zal na vandaag ‘het’ poes zijn… vanmorgen om 9.00 wordt ze bij de dierenarts verwacht, maar dat weet ze zelf nog niet.)
Yo schreef verschillende boeiende stukjes, dus ook hier was de keuze moeilijk. Laat ik dan maar voor de best-gevonden titel gaan: ‘wintertenen – look
En omdat ook Monique geen blog, maar wel een website heeft, een linkje naar haar artikel over ‘Aromatherapie voor dieren

Veel leesplezier!

Deze buttons respecteren je privacy (zie info):

One thought on “Weekendlinks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.