Inspectie

Parus major | Koolmees

SSSssssttt! Niet hardop verdervertellen… Ik ben hier incognito, maar ik ben inspecteur voor de restaurantgids van Kool-Mezeleau. Ik bezoek vandaag een paar restaurantjes in de Kempen, en ik ben nu in ‘AnneTannes Tuin’. Het is hier vandaag behoorlijk druk merk ik, een beetje te druk naar mijn smaak.
En het publiek is ook wel heel erg divers…
Deftig volk zoals koolmezen, maar ook een paar van die pimpelende mezen…
Oei, en zelfs schooiers als vinken, en zie ik daar zelfs geen heggenmus?
En zie ik daar vanuit mijn ooghoek niet een in het zwart geklede collega van de Guide Merelin?
En voor buitenlanders als kepen staat de tuinpoort hier ook open geloof ik…

Enfin, proberen om toch niet al te bevooroordeeld te zijn…
Parus major | Koolmees

Even kijken: Ja, een behoorlijke inrichting, ik hou wel van wat houtwerk… Het hoeft niet altijd van dat moderne plastic te zijn. Maar de aankleding van de ruimte kon stijlvoller. Ik hou ervan als alle tafels een beetje eenvormig zijn. Hier is het toch eigenlijk een ratjetoe.

Parus major | Koolmees

De bediening is vlot en correct, en de porties zijn overvloedig, dat moet ik toegeven. Eigenlijk een tikkeltje te overvloedig om echt aanspraak te mogen maken op een onderscheiding als klasse-restaurant.

Parus major | Koolmees

Toch is mijn indruk over het algemeen positief… Misschien niet helemaal voldoende voor een ster, maar het mag toch wel een Piep Gourmand krijgen…
En nu wegwezen… Hier in de Kempen zijn nog een paar adresjes die dit weekend een bezoek moeten krijgen…

Deze buttons respecteren je privacy (zie info):

9 thoughts on “Inspectie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.