Subji van courgette
Een Indiase stoofschotel met courgette als hoofdingrediënt, waaraan ik een extra smakelijk twist gaf door de courgettes vooraf te carameliseren, waardoor het recept wel wat bewerkelijker wordt...
Voorbereidingstijd 20 minuten min
Bereidingstijd 1 uur uur
Gang Bijgerecht
Keuken Indiaas, Vegetarisch
- 750 g courgetees in grove stukken
- 1 ui fijngehakt
- 2 tomaten in blokjes
- 1/2 eetlepel gember versgeraspt
- 2 teentjes knoflook geperst
- 1/2 eetlepel gemalen koriander
- 1/2 eetlepel gemalen komijn
- 1/2 theelepel chilivlokken (of naar smaak)
- 1/4 theelepel kurkuma
- 1/2 theelepel garam masala
- 1/4 theelepel zwart mosterdzaad
- 1/2 theelepel komijnzaad
- verse koriander
- olijfolie
- zout