8 thoughts on “Rapport

  1. Euhm… Tja…
   Seg… Geen moeilijke vragen hé?

   Maar ik moet je gelijk geven: The proof of the pool is in the swimming…
   En daarvoor eist ondergetekende een watertemperatuur van minimaal 18°. En dat betekent dus nog 4° te gaan – en na de onweersbui die net aan het overtrekken is, misschien wel 5°…

  1. Mijn ‘facebookvriendjes’ (niet via mijn pagina, maar via mijn persoonlijk profiel) hebben al iets meer gezien…
   Maar daar ‘show’ ik hier niet graag mee, omdat ik er bijzonder goed in geslaagd ben een zodanig standpunt uit te kiezen dat alle onaffe en rommelige stukken en delen van de tuin die door de werkzaamheden weer netjes de vernieling in geholpen zijn, op de foto onzichtbaar blijven. En dat geeft het geheel op de foto een veel rianter uitzicht dan de werkelijkheid.
   Maar omdat je het zo lief vraagt:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.