AnneTanne twittert Facebook

Degenen die deze berichtjes via een feedreader of via email-updates lezen, hebben de linkjes in de zijbalk allicht nog niet opgemerkt, maar daar merk je dat je sedert een paar dagen mijn tuin-exploten ook kan volgen via Facebook en Twitter.
Link to FacebookNet zoals Eigenwijze Bart een tijdje geleden al vertelde, overkomt het mij ook regelmatig dat ik door de tuin loop en dat allerlei kleine dingen me opvallen, maar dat ze net te ‘onbelangrijk’ zijn om in een blogpost te geraken. En tegelijk geven ze in de loop van de tijd toch ook een beeld van onze biodiversi-tuin…

Link to AnneTanne on TwitterEn jawel… daar bestaan intussen kanalen voor.
Vanaf nu kan je die korte, onbelangrijk, morgen alweer vergeten en dus totaal niet ter zake doende mededelingen en bedenkingen lezen via Facebook en Twitter…
Volg de links die onder de icoontjes bij dit bericht verstopt zitten, of klik op de respectievelijke ‘widgets’ in de zijbalk, en dan worden mijn roddels via jouw eigen facebook- of twitterkanalen op je bord geserveerd!

En heb je geen Facebook- of Twitteraccount, dan kan je de laatste berichtjes nog altijd lezen in de zijbalk hier op de site!


AnneTanne twitters Facebook

Well, a short message to tell that those who read Dutch can follow me on Facebook and Twitter too… but at least for now my short messages on those sites won’t be translated in English…

Deze buttons respecteren je privacy (zie info):

7 thoughts on “AnneTanne twittert Facebook

 1. geen idee, staat er niet tussen en wat de boer niet weet … 😉

  maar blogposts zijn dan doorgaans weer te belangrijk om in een kattebelletje te sukkelen 😉 dan mag het al eens wat meer zijn.

 2. haha ik boycot facebook en twitter, met name twitter wordt in nederland erg gehyped.
  Met de landelijke verkiezingen keken ze zelfs hoe vaak een partij getwitterd werd, en daaruit trokken het nieuws conclusies wie de grootste ging worden (voordat alle uitslagen binnen waren). Dan wordt het een beetje opgedrongen vind ik.

  Wisten jullie trouwens dat sites met zwarte of donkere achtergronden beter voor het milieu zijn dan witte en lichte achtergronden?
  (door het stroomverbruik van de monitor)

  Idee: Iedereen die blogt op aarde-dag een zwarte achtergrond?

  1. Mijn monitor (laptop) staat op een spaarstand, maar ik merk inderdaad dat ik de neiging heb om bij sites met een donkere achtergrond het licht te gaan aanknippen omdat mijn ogen anders erg vermoeid raken… en vermits dat licht dan vervolgens blijft branden vrees ik dan in elk geval ten huize AnneTanne het totale energie verbruik zeker niet zou dalen als meer sites een donkere achtergrond hebben.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.