Mijntuin.org

(Sorry for my English readers, but today’s blogpost is (almost) completely about a new site in Dutch site equivalent to the English myFolia.org, so no English translation.)

Het moet een jaar of twee geleden zijn dat Johan ‘CareCompany’ Beckers , die al een hele tijd zorgt voor de groene hosting van mijn site, me toevertrouwde dat hij het ongelooflijk fijn zou vinden als er een Vlaamse site zou kunnen ontwikkeld worden die wat borduurde op het stramien van het Engelse myFolia.org. Helaas kampte hij met een zeer herkenbaar gebrek aan tijd, en zag hij de geboorte van zulke site nog niet in de onmiddelijke toekomst plaatsvinden.
Toch werd er enige tijd later al een domein geregistreerd, mijntuin.org, waarop het ontstaan van zo’n site werd aangekondigd.

En een maand of twee geleden ging MijnTuin.org dan life! En geloof het of niet… ik had het niet eens in de gaten!

Tja, het zal sommigen niet ontgaan zijn dat mijn internet-activiteiten, of het nu bloggen, twitteren of face-booken was (en via die laatste twee kanalen had ik toch minstens iets moeten merken), de laatste tijd op een griezelig laag pitje stonden te sudderen.
Tot ik dan het laatste nummer van ‘Seizoenen‘ een artikeltje las over MijnTuin.org. Niet dat ik toen meteen halsoverkop weer naar mijn computer stormde, maar er begon toch weer iets te kriebelen.

Op MijnTuin.org ontdekte ik intussen al een paar bekenden, waaronder Bart van de Eigenwijze Tuin en Lieven David van de Lusthof.
Maar allicht loop ik de komende tijd nog een handvol al-dan-niet virtuele bekenden tegen het lijf in Mijntuin.org

Op het blogje van Mijntuin.org vind je intussen al een leuk overzicht van wat je op een regenachtige herfstdag nog allemaal in jouwtuin.org kan doen doen!
Overigens… de verst-afgelegen tuin die ik op de site heb ontdekt ligt en Beieren, dus dat de Nederlanders zich ook niet laten weerhouden een tuintje op de site te claimen!

En mijn blogje hier?
Ik begin zo langzaamaan weer te bruisen van de blog-ideeën, dus de vooruitzichten zijn veelbelovend op dat vlak!

Deze buttons respecteren je privacy (zie info):

2 thoughts on “Mijntuin.org

  1. Er zijn meer dingen in het leven dan een blog bijhouden. Ik heb eens op de site rondgekeken van mijn tuin, maar het boeit me nog niet zo om me meteen aan te melden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.