Het Bewijs – The Evidence

Passer montanus | Ringmus - Tree sparrow | J.K. ©
Passer montanus | Ringmus - Tree sparrow. J.K. ©

Heggenmussen had ik deze winter al gezien bij onze vogelvoederplek , en ook een enkele huismus, maar de ringmus die zoonlief beweerde te zien had ik nog niet opgemerkt.
Dus toen ik hem niet meteen geloofde, ging hij achter mijn fototoestel staan dat op statief bij het raam stond opgesteld, en jawel hoor, al is het dan geen ‘mooie’ foto, als bewijs dat het wel degelijk een ringmus zat mag ze er zijn.

I didn’t belief my son when he told me he saw a tree sparrow, since until today, I only saw house sparrows and dunnocks (who’s name is heggenmus, ‘hedge sparrow’ in dutch) this winter. So he took my camera, and although this picture well never be rewarded with a ‘best nature photography’ award, it surely is good evidence…

Deze buttons respecteren je privacy (zie info):
sig

3 thoughts on “Het Bewijs – The Evidence

  1. Bij mij achterom zie ik voornamelijk mezen. Diverse soorten dan we. Van pimpelmees tot koolmees. Heel af en toe zie ik wel eens een huismus, maar daar blijft het ook bij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.