Kiwano II

Cucumis metuliferus | Stekelaugurk - Kiwano - Horned melon
Cucumis metuliferus | Stekelaugurk - Kiwano - Horned melon
Vorige week vertelde ik dat ik de alles overwoekerende kiwano in de serre behoorlijk had bijgesnoeid, en dat ik betwijfelde of die plant nog wel vruchten zou opleveren. Blijkbaar heeft die snoeibeurt een behoorlijk impact gehad, want toen ik vandaag een aubergine ging oogsten, vond ik vlakbij niet één, niet twee, niet drie, maar vier vuistgrote kiwano’s!

Last week I told I had drastically pruned the kiwano in the greenhouse, as it was overgrowing everything. The plant wasn’t bearing any fruits, and I doubted if I would be able to harvest anything. But the pruningsession seems to have a rather unexpected effect: when I came into the greenhouse today, to harvest from the egg plant, I found not less than four kiwano fruits, each the size of a fist!

Deze buttons respecteren je privacy (zie info):
sig

7 thoughts on “Kiwano II

  1. @Me! Een granaat is er niets tegen!

    @the666bbq: Ze zouden inderdaad geel moeten worden.

    @bart: Als je wil bezorg ik je nog wel wat andere excuses voor een serre hoor…
    Gewoon beginnen met een goedkoop klein plastieken tunnelserreke… en voor je ’t weet ga je over naar het serieuzere werk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.