Een nieuw behang – Changing views

Eurrhypara hortulata | Bonte brandnetelmot - Small magpie
Eurrhypara hortulata | Bonte brandnetelmot - Small magpie
In de loop van de volgende dagen gaat het ‘behang’ van dit blogje weer eens veranderen.
Niet dat ik ‘Vigilance‘ beu ben, maar het levert af en toe gekke problemen op in de lay-out van reacties. (Ik kreeg tot nu toe één melding van het probleem in Internet Explorer, en één keer in FireFox – en bij die laatste deed IE het dan weer wel goed.)

Ik ben al een tijd aan het ‘knutselen’ met Atahualpa, een thema dat ik in zijn basisvorm erg rommelig vind, maar waar je heel veel kanten mee opkan.

Tegelijk ga ik even wat tijd nemen om een beginnetje te maken met een onderdeeltje ‘fauna‘ in de vaste pagina’s (en eigenlijk zou ik ‘flora‘ ook eens moeten afwerken…)

In the next few days, I’m reorganising this blog, i.e. the theme will be changing, and maybe you’ll be confronted with a slightly different view several times, as I’ll have to make some changes gradually.

Deze buttons respecteren je privacy (zie info):
sig

7 thoughts on “Een nieuw behang – Changing views

  1. Ja, ik weet het…
   Jouw blog is één van de (weinige) geslaagde adaptaties van het thema die ik al gezien heb. Het is zelfs zo, dat de vormgeving van jouw blog me overtuigde om verder te zoeken naar mogelijkheden met het thema.
   Ik ken heel wat blogs op basis van Atahualpa die ik echt niet mooi vind, terwijl het wel een thema is waar je – zelfs zonder uitgebreide CSS-kennis – heel wat mee kan doen.

 1. Ha, ’t nieuw behang is er al. Zeer geslaagd vind ik. Enige (ik doe graag moeilijk) opmerking: het groen vakje voor de items in de rechter kolom combineert niet zo mooi met de overige kleuren op de pagina. Misschien dat nog naar iets mauve-lila-paars-blauw veranderen? Dan krijg je al je punten 🙂

 2. Mooi, strak, overzichtelijk. Chapeau, kortom, al vind ik de groene blokjes voor de links in de rechterkolom te zwaar en dus storend. De links alleen zonder telkens dat blokje ware een pak rustiger.

 3. @Bart en Menck: ik ben inderdaad met die kleurtjes daar nog aan het stoeien…
  Het groen was een poging om van mijn favoriete paarsige tintjes af te komen, maar ik hoor het al, die mogen toch weer terug 😉
  Ik ga vanavond nog wat verder met kleurtjes spelen…
  Dat roze van het ‘admin-comment block’ is trouwens ook verre van geslaagd, daar moet ook nog wat anders gebeuren.
  En die fotookes, die moeten normaal bij elke pagerefresh veranderen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.