De heetste dag – The hottest day

De weersvoorspellingen beloven voor vandaag de warmste dag van het jaar… maar in de natuur duiken de eerste tekens op, dat het kantelen van de seizoenen dichterbij komt!

The weatherforcast is promissing the warmest day of the year… but nature is showing the first signs of the nearing change of seasons!

Gele herfstframboos - Yellow autumn raspberry
Gele herfstframboos - Yellow autumn raspberry
Cyclamen hederifolium
Cyclamen hederifolium
Ribes odoratum
Ribes odoratum
Deze buttons respecteren je privacy (zie info):
sig

8 thoughts on “De heetste dag – The hottest day

  1. Ik had me deze week in de tuin net dezelfde bemerking gemaakt. Maar ik heb er niet zo’n mooie foto’s bij gemaakt wegens nog veel te druk zomeravonden aan het volstouwen met concertjes, braais en avondlijke wandelingen. Eviva de zomer! (en straks al even goed ‘eviva de herfst!’)

  2. Voor mij hoeft het niet zo heet te zijn, gelukkig heeft ieder seizoen zijn mooie kanten. De nadering van de herfst levert voor mij altijd de leukste plaatjes op.

  3. Geef mij maar een 20 graden, meer moet het niet zijn. De natuur zucht ook als de temperatuur richting 30 graden schiet…
    En hier op je blog, is het elke keer weer genieten van je prachtige, kleurrijke foto’s!!!

  4. Ik loop in mijn tuin rond en zing ‘La décadence’ En ik doe heel veel moeite om de herfst nog niet te ruiken. Maar sommige planten krijgen nog een tweede bloei en dat kan het gemoed toch nog even sterken. De boodschap blijft vooralsnog: GENIETEN!

  5. prachtig toch? nog mooie temperaturen, maar ook de geuren van de herfst kunnen ruiken, blaadjes die al muziekje spelen op straat, én ’s avonds koelt het al goed af, zodat je ook nog gewoon kunt slapen ook.
    één van de mooiste tijden van het jaar, dit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.