Terug! – Back!

La Gomera: Roque Cano near Vallehermoso
La Gomera: Roque Cano near Vallehermoso
Na een deugddoende zon- en wandelvakantie op de Canarische eilanden ben ik weer terug in het land.
 
After a marvelous hiking-holiday on the Canary Islands, I’m back in Belgium again!

Deze buttons respecteren je privacy (zie info):
sig

7 thoughts on “Terug! – Back!

    1. @bart: Het was zalig! We hebben dankbaar dagen uit jullie programma gekopieerd, al zijn we er niet in geslaagd alle plaatsjes die jullie in het noordwesten bezochten in één dag te proppen… We hebben het bij Icod, Garachico en Maska gehouden, en ook daarmee was de dag al meer dan welgevuld.
      Ook zoonlief vond uitstapjes en wandelingen zalig, en verbaasde ons door – toen we over de invulling van het programma in week twee babbelden, en een stranddag wilden inlassen – te mopperen dat hij echt niet naar La Gomera was gekomen om een hele dag aan het strand te gaan liggen. Tja, kleine jongens worden groot!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.