3 thoughts on “The big ask

  1. Even gekeken naar het filmpje maar bij het zeggen van “wat gebeurt er als het 2 graden warmer wordt, brak het filmpje en het geluid af. Eerst dacht ik dat het erbij hoorde maar nee, mijn computer was vast gelopen. Een waarschuwing dat ik drastisch mijn computer gebruik moet beperken???? Ook dat computergebruik vraagt stroom en werkt niet mee aan een verbetering van het leefklimaat. Volgend jaar krijgen wij zonnepanelen en kan ik dus gelukkig met minder gewetensbezwaar achter mijn computer kruipen.

  2. Met tranen in mijn ogen gekeken naar het filmpje. Zeer helder weergegeven. Aan het eind werd gevraagd om dit door te sturen, hoe doe ik dat?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.