Trivia, triviaal, triviaalst

Op de foto van vorige week donderdag liet ik zien dat we over een, euh, niet onaanzienlijke voorraad brandhout beschikken, maar Bart was toch zo attent om nog een extra stokje mijn kant op te gooien.
De bedoeling is, om jullie zes volstrekt nutteloze weetjes over ondergetekende bij te brengen, en vervolgens zes medebloggers te ‘taggen’.
OK, zes stuks, en stuk voor stuk absoluut nutteloos:

  1. Mijn allereerste fiets was een blauwe ‘minifiets’ van Novy. Gekregen van Sinterklaas, intussen alweer zo’n veertig jaar geleden.
  2. De laatste weken voor mijn eerste communie mocht ik niet fietsen, zodat de kans op kapotte knieën onder het witte jurkje kleiner was. (En ja hoor, ik – robbedoes eerste klas – deed met gave knieën mijn communie, terwijl twee poppenminnende vriendinnetjes die er altijd voorbeeldig bijliepen, op één week voor de belangrijke dag met hun fietsstuurtjes in elkaar haakten en wél met ‘lelijke’ knieën op de foto moesten.)
  3. Ik heb in een ver en vaag verleden ooit vijf jaar klassieke gitaarles gevolgd
  4. Het eerste en enige herexamen uit mijn carrière was mijn rij-examen… dat ik maar liefst drie keer heb afgelegd.
  5. Ik kan niet ‘blazend’ fluiten, alleen zuigend!
  6. Sinds ik gestart ben met lopen, heb ik zo’n goeie 570 km lopend afgelegd.

En dit stokje gooi ik verder in de richting van Annemie, Dini, Ivan, the666bbq, Godelieve en Georgina.
VANGEN!!!!

Deze buttons respecteren je privacy (zie info):
sig

3 thoughts on “Trivia, triviaal, triviaalst

  1. Je stokje met veel moeite opgevangen en toch gelijk maar weer verder gegooid. Hou op zich niet van dit soort stokjes maar ach één keer moet de eerste keer zijn om aan zoiets gehoor te geven. De grijze hersencellen werden zo gelijk in werking gezet. Hoop dat mijn nonsens weetjes iets bijdragen aan ja, ja…. aan wat eigenlijk? waarschijnlijk het plezier om zoiets te lezen.

  2. oesje, dit stokje was me bijna voorbij gevlogen, gelukkig lag er een hoekske in en keerde hij terug… Ik heb er toch nog zes gevonden bovenop de 666 die er maandelijkse lijken bij te komen 😉

    maar dat doorgeven is een lastige … ik ga het stokje maar aan de grond toevertrouwen, met wat geluk schiet het wortel en is het zo weer vertrokken 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.