Blog action day 2008

De wereld biedt genoeg voor ieders behoefte, maar niet voor ieders hebzucht.
(Earth provides enough to satisfy every man’s need, but not every man’s greed.)

Mohandas K. Gandhi

De problemen waarmee we ons vandaag de dag geconfronteerd zien, gewelddadige conflicten, vernietiging van de natuur, armoede, honger en zo voort.., zijn problemen door de mens gecreëerd, en kunnen worden opgelost door menselijke inspanning, inzicht, en de ontwikkeling van een gevoel van broederschap en zusterschap. We moeten een universele verantwoordelijkheidszin cultiveren voor elkaar en voor de planeet die we met elkaar delen.
(The problems we face today, violent conflicts, destruction of nature, poverty, hunger and so on, are human-created problems which can be resolved through human effort, understanding and the development of a sense of brotherhood and sisterhood. We need to cultivate a universal responsibility for one another and the planet we share.)

14de Dalai Lama

Deze buttons respecteren je privacy (zie info):

One thought on “Blog action day 2008

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.