Schijnbare rust

Net zoals op dit ogenblik de natuur schijnbaar zijn winterrust nog even langer volhoudt, maar ongemerkt de knoppen steeds sterker zwellen, zo gebeurt er wellicht deze week op dit blogje schijnbaar niet erg veel.

Neen, niet de Paasvakantie is daar de reden voor, maar het feit dat ik in de afgelopen dagen de  verhuizing van mijn oude kruidenartikelen in een stroomversnelling heb laten komen.
In de loop van de afgelopen 48 uur is meer dan de helft van wat ‘AnneTannes Kruidenmand’ was, een niveau dieper in de sitestructuur terecht gekomen, en zijn al die kruiden-artikelen en intussen ook al een goeie helft van de receptenpagina’s verhuisd.  Ik hoop naar het einde van de week de .htaccess-file aan te kunnen passen, waardoor iedereen automatisch op de nieuwe artikelen terecht komt in plaats van een omwegje te moeten maken via de ‘kruidenmand’, zodat die dan ook kan worden geliquideerd…

En tussendoor stuit je dan op onverwachte taakjes: door de commentaar die Bart gisteren achterliet, kwam ik tot de ontdekking dat mijn oude intro-pagina eigenlijk niet meer voldeed, en moest die dus ook nog even herschreven worden.

Geen kruidengeklets dus vandaag…
Voor morgen staat het traditionele woensdag-gedicht klaar, en ik hoop tegen donderdag weer échte  bloginspiratie te hebben!

Deze buttons respecteren je privacy (zie info):

One thought on “Schijnbare rust

  1. Met het huidige weer heb ik trek in een ‘winterslaapje’… het weer zorgt zeker niet voor inspiratie!
    Succes met de verfraaiingswerken 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.