And the winner is…

beddybear.jpgEven was het nog spannend, of het pakketje van Essential Care me tijdig zou bereiken om nog een fotootje te kunnen tonen.
Taxipost stond vorige week vrijdag aan mijn deur, maar wij waren niet thuis. En toen ik mij gisteren op het depot meldde, was het pakje zoek… Gelukkig kwam aan het eind van de dag toch nog een telefoontje dat het teruggevonden was, maar stilletjes heb ik toch wel even (heel hard) gevloekt.

Eind goed, al goed… De inhoud van het pakje ligt hier voor me, en ik kan twee gelukkigen blij maken met een ‘BeddyBear’ en een doosje met heerlijk geurende massage-olietjes van Volatile.

Ik heb alle mailadressen op briefjes geschreven (zowel van de mensen die het adres via de poll hadden opgegeven, als van diegenen die mij via het contactformulier lieten weten dat ze hun adres niet hadden ingevuld/kunnen invullen), en de – zolang het tegendeel niet bewezen is – nog onschuldige hand van zoonlief twee papiertjes laten trekken. En ik kan jullie garanderen dat hij zich met grote ernst van zijn taak gekweten heeft.

De adressen die uit de pot kwamen?
Die beginnen met Alcyonis@… en Annoo@…
Ik mail die mensen ook nog, met de vraag mij hun postadres te bezorgen, dan kunnen de pakjes in de tweede helft van de week op de bus.

En wat leerde ik uit de poll?
In totaal kreeg ik van 22 mensen feedback, waarvan de meerderheid de blog via een feedreader leest. De opinie is in hoofdzaak positief, maar dat is natuurlijk erg gekleurd: het zijn vooral ’trouwe’ lezers die de vragen beantwoordden, en die zouden niet trouw zijn als ze mijn blogje maar niks vinden.
Jullie blijken het liefst de wat meer persoonlijke stukjes te lezen, maar ook de stukjes over kruiden, zowel de medicinale als de meer historisch-folkloristische. Ook de berichten over natuurlijk/natuurrijk tuinieren worden gesmaakt, maar in iets mindere mate. Het gedicht op woensdag valt het minst in de smaak, bij negen mensen.

En wat er ontbreekt, of wat er nog bij mag?
– meer foto’s (en wat dat betreft heb ik de voorbije dagen al mijn best gedaan, nietwaar?)
– wat meer tuin
– fruit! (en ik denk dat die lezer gelijk had: in de periode dat er veel over fruit te schrijven viel, was ik weinig blog-actief, maar allicht verandert dat in het komende groeiseizoen.)
– iets over mijn handwerk-activiteiten. (Tja, ik vrees dat die momenteel door mijn hoge internet-activiteit wat stil liggen).
Рiemand (en laat ik stiekem toch min of meer een idee hebben wie dat zou kunnen geweest zijn) zou hier graag de juiste lottocijfers van de komende trekking terugvinden. (Overigens heb ik in dat verband maar ̩̩n advies geven: niet meedoen, dan win je in elk geval al elke week je inzet.)
– En nog iemand suggereert me het iets rustiger aan te doen, kwestie van een aantal onderwerpen voor andere bloggers niet voortijdig uitgemolken te hebben.

Het officiële deel van de feestavond is hiermee nu écht wel achter de rug. Ginder is de toog, er is voor elk wat wils, sapjes en watertjes, trappist of nen Duvel, Kriek (maar alleen van Girardin – andere komt er hier niet binnen), een wereldwinkelwijntje. Alleen de Nederlandse gasten zullen het vanavond zonder Heineken moeten doen.

Santé!
Deze buttons respecteren je privacy (zie info):

5 thoughts on “And the winner is…

  1. ’t is al geen waar van die lottocijfers! ’t was ik nie! En daarbij, ’t was maar om te lachen!

    Voor mij een trippelke van Westmalle alstublieft, en op je gezondheid!
    Rustiger aan doen hoeft niet voor mij, zolang er maar geen burn-out (woehoew! Trendy Woord!!!) dreigt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.