Een rondvraag

Nog een goeie week, en dan viert de Kruidenklets haar eerste verjaardag..
Tijd om een keer een balans op te maken, en ook tijd om een keer uit te vissen wat jullie er eigenlijk van vinden…

Je naam en email-adres vermelden hoeft niet, maar dankzij Essential Care kan ik een klein cadeautje verloten onder de deelnemers aan de enquête! Als je daarvoor in aanmerking wil komen, is een kloppend mail-adres dus toch wel handig.  Helaas kwam ik er te laat achter dat ik een klein foutje heb gemaakt bij het opstellen, dat ik achteraf niet meer kan veranderen: Let er op dat je na het intikken van een antwoord op vraag 4 (Wat ontbreekt er aan dit blog?), je NIET op je enter-toets drukt, maar dat je via tab- of met je muis naar de volgende vragen gaat.  Je antwoord wordt anders verzonden met de twee laatste vragen blanco – en als je in aanmerking wil komen voor het eventuele cadeautje, zijn die regels wel belangrijk).

Mensen die de Kruidenklets lezen via email of een Feedreader, zullen voor deze ene keer toch naar de website moeten komen, bijvoorbeeld via deze link naar de enquête.

(De resultaten worden gepooled, en ik kan je antwoorden dus niet in verband brengen met je naam… tenzij ik natuurlijk maar één reactie krijg!)

[survey_fly]

Deze buttons respecteren je privacy (zie info):
sig

5 thoughts on “Een rondvraag

  1. Ik ben een dagelijkse lezer van uw kruidenklets en wens u nog veel verder succes.
    Maar toch graag wat meer foto’s als het kan.

  2. @ Menck: ik stel voor hier op dit adres: http://www.annetanne.be/kruidenklets! Ik zorg dat vanaf 21.0ik dan aanwezig ben om jullie felicitaties en cadeau’s in ontvangst te nemen.

    @ Zeebeest: Ik probeer met je verzuchting rekening te houden! In dagelijkse postjes lukt me dat niet altijd, omdat ik als het even kan mooie foto’s probeer te vinden, die ik liefst zelf gemaakt heb.
    En als ik er echt van anderen moet gebruiken, dan wil ik ook echt dat dat mag, en dat betekent dus dat ik ofwel de fotograaf op korte termijn moet kunnen contacteren, of dat de foto onder een CC (of vergelijkbare) licentie is gepubliceerd.
    Maar hou mijn volgende blogpostjes maar eens goed in de gaten, misschien heb ik op een andere manier nog wat foto’s in petto ;-)!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.