Blogroll-schoonmaak

Ik heb zonet even mijn blogroll opgeschoond.

Blogs die de voorbije drie maanden niet geupdate zijn, heb ik er zonder pardon uitgezwierd. Ik houd ze nog wel in mijn feedreader, zodat ze me niet ontsnappen als ze terug in actie komen, maar voorlopig verdwijnen ze hier.

Boezingenaar postte op 13 september de laatste foto op flaura.fona.pics.

Lieve Galle begon in juli heel enthousiast met Herboristeria, een blog in het Nederlands met tevens een Engelse ‘mirror‘, maar die werd vanaf eind september na een stukje over eetbare bloemen niet meer geupdate.
Lieves website krijgt wel een plekje onder ‘kruidensites’.

Menck’s blog, Kerekewere, had ik al een tijdje geleden uit het rijtje weggehaald, want die was immers niet alleen gestopt met bloggen, maar had voor het gemak (of om toch maar niet in de verleiding te komen?) zijn hele blog gedelete.
Gerda heeft besloten niet meer te gerderen, maar slaakt nu en dan een zucht. Toch laat ik de link naar haar oude blog nog even staan.

Deze buttons respecteren je privacy (zie info):
sig

4 thoughts on “Blogroll-schoonmaak

 1. Gelukkig sta ik er nog in 🙂

  blogs komen en gaan… maar ik hoop dat jij een blijverke bent.
  Bij mij gaat het ook in golfjes: soms wat meer en soms wat minder. Vooral nu, in de kalme winterperiode in de tuin is het ook op mijn blog wat rustiger. Maar zie: de zonsondergang is al één minuutje in de goede richting opgeschoven! Er is hoop!

  wat Menck betreft: het bloed kruipt waar het niet gaan kan (met als hint: mohow – wordpress)

 2. grappig, ik dacht net hetzelfde te doen toen ik zag dat Lieve idd nog steeds maar een bericht had gepost. Ga toch eens zoeken naar Menck, vond hem vaak leuk om lezen.

 3. @ Bart : Natuurlijk sta jij er nog in…
  En alleen als jij zou besluiten om heel erg lang niks meer te posten, zou je blog eventueel uit de boot kunnen vallen. Maar net zoals bij Herboristeria is er dan nog altijd je site die ik er in kan houden 🙂

  @ Yo: ik moet zeggen, dat ik een verborgen agenda heb met het posten van dit stukje hoor: Ik hoop dat naar aanleiding van die link wat extra verkeer naar de blog van Lieve gaat, en dat ze daardoor terug ‘wakker’ wordt…
  Of misschien moet ik een trackback achterlaten. Dan krijgt ze een mail van WordPress.com met een melding daarvan, en wellicht geeft dat net het noodzakelijke zetje om verder te gaan, omdat ze dan merkt dat mensen toch interesse blijven hebben in de stukjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.