Een paar rustige weken

De voorbije tweeënhalve maand is het me gelukt om minimaal vijf keer per week een berichtje te posten.
Het zou me waarschijnlijk lukken om dat de volgende drie weken te blijven volhouden, maar ik merk dat de afgelopen dagen de blogosfeer langzaamaan een eindejaarsleegloop kent. En dus heb ik besloten het de volgende weken ook wat rustiger aan te doen.

Drie postjes per week voor de volgende drie weken lijkt me een goeie doelstelling. Het vaste stukje poëzie op woensdag, iets over een bij het jaargetijde passend plantje op vrijdag, en dan nog een gelegenheidsstukje op de maandagen.

En vanaf 7 januari pak ik dan het huidige ritme weer op…

Deze buttons respecteren je privacy (zie info):
sig

One thought on “Een paar rustige weken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.