Weekendlinks

Net zoals vorige week een overzichtje van de leukste stukjes deze week op de blogs van mensen die hier reageerden:

Op Duizendblad, de blog van Yo, las ik met plezier ‘lucia en de lussekatter‘. Hoewel we naamdagen thuis nooit echt ‘vierden’, zegden we vroeger op 13 december toch altijd even tegen elkaar dat het ‘Santa Lucia’ was, en dus mama’s feest, en dat in de Scandinavische landen de jongste dochter van het gezin met een kaarsenkroon op het hoofd door het huis ging.
Bart kondigde in een reactie al aan dat hij het ook over kindvriendelijke tuinen ging hebben, en daarom hier nog maar een keer reclame voor ‘eigenwijs maar kindvriendelijk‘.
Uit Annemies vogelgedichten is het moeilijk kiezen… Roodborstje of Vogel? Allebei dus maar!
Dini blogde niet deze week, maar ‘Een boom is meer dan er staat‘ blijft heel erg het lezen waard.
Kruidje zet door waar het gaat om het schrijven en uitgeven van haar boek. (Kijk eens naar deze pagina uit haar boek… er is ontzettend veel liefde en aandacht aan besteed.)
Rob heeft geen eigen site, maar werkt regelmatig mee aan Plantaardigheden. Een tijdje geleden werd daar een artikel gepubliceerd over Duivelsnaaigaren, dat meteen een antwoord geeft op een vraag die onlangs gesteld werd op mijn kruidenmailinglijst: ‘Welk kruid gebruikte Ayla (uit de Aardkinderen-reeks van Jean Auel) als anticonceptie?’.
Op Samantha’s site, die momenteel vernieuwd wordt, ga ik me de volgende dagen een keer in het artikel over N.E.S.A.R.A. verdiepen…

En last but not least:

Johan is jarig! Hiep Hiep Hoera!

(Maar wie helpt hem uit zijn droom dat het leven stopt bij 35?)

Deze buttons respecteren je privacy (zie info):

One thought on “Weekendlinks

  1. Ann, ik ben er zeker van dat het leven niet stopt na het 35ste levensjaar.
    Ik voel me momenteel alleen zo goed op alle gebieden dat er voor mij geen verandering in hoeft te komen. Daarom mag het nu stoppen, of een “stand still”. Maar, on- en offline krijg ik zoveel reacties dat het er (precies) alleen maar beter op wordt … dus … laat maar komen hé :)))

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.